Behandlingar

Klassisk massage

Helkroppsmassage (Ca 60 min)

Hela kroppen masseras med olika strykningar, knådningar och tryck. Massagen löser upp spänningar i hela kroppen och ger en skön avslappning.

 

Halvkroppsmassage (30 / 60 min)

Här blandas olika tekniker såsom revolving, longering, spänningsbehandling, pressur, beroende på vad just din kropp behöver. Fokus på rygg, axlar och nacke.

 

De lux paket (Ca 90 min)

Total avslappning med hjälp av en komplett helkroppsmassage med det lilla extra som avslutas med en skön ansikts och skalpmassage.

Massageterapeutiska behandlingar

Massageterapeutisk behandling (Ca 60 min)

För dig som har besvär.

Specifik muskelbehandling där flera olika tekniker ingår. Töj- och styrketester till specifika muskler. Första gången görs en kroppsläsning/undersökning för att hitta möjliga felställningar som bidrar till besvärens uppkomst. Jag strävar efter att hitta orsaken till dina problem. Om detta inte görs, är risken stor att problemet kommer tillbaka. Orsaken bör alltid behandlas först! Behandlingen avslutas alltid med att du får tränings/stretchtips för bästa möjliga resultat!

Övriga behandlingar

Ansikte / Skalp (Ca 30 min)

Skön och avslappnande massage för ansiktet och skalpen. Bra sätt att bli av med stressen och varva ner. Behandlingen avslutas med nackmassage.

 

Sittande massage (Ca 20 min)

Effektiv lokalt cirkulationsökande massage mot trötta axlar och rygg. Görs utan olja genom kläderna. Lätt att ge nästan var som helst, när som helst.